Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

21. Имате друштво и при извршување на домашните обврски

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

22. „Ајде да вежбаме заедно!“

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

23. Секогаш кога ќе ја отворите фиоката за да си земете чорапи…

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

24. Средувањето на домот секогаш открива многу изгубени играчки

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

25. Топли ноќи покрај каминот

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

26. Другата перница никогаш не е празна

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

27. Читање заедно

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

28. Изненадување во бањата

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

29. Учење заедно

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

30. Гледање низ прозорецот

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

Имате мачка дома? Погледнете ги и овие илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар