Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

На 21 септември секоја година светот го слави денот на мирот. Оваа година мобилната апликација Агора предизвика многу интернационални фотографи да покажат што за нив значи мирот. Меѓународниот ден на мирот беше создаден од Обединетите нации во 1981 година за да обезбеди заеднички датум за целото човештво посветен на мирот и покрај сите разлики.

Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

Погледнете ги овие 14 фотографии што откриваат како изгледаат секојдневните предмети под микроскоп.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар