Еве колку намирници можете да купите со одредена сума пари ширум светот

Луѓето во различни делови од светот може да купат различни намирници со одредена сума пари. Погледнете ја галеријата и дознајте што сѐ можете да купите со 20 долари ширум светот. Овде како податок се земени просечните трошоци во споменатите држави.

Еве колку намирници можете да купите со одредена сума пари ширум светот

Англија

Еве колку намирници можете да купите со одредена сума пари ширум светот

Јапонија

За авторот
Економист во изградба, а страстен обожавател на пишаниот збор уште откако знае за себе. Смета дека животот без домашно милениче не изгледа комплетен, а кафето со многу шеќер го смета за едно најубавите утрински задоволства.

Поврзани содржини

Остави коментар