Ѕидови оживеани од креативноста на уметниците

Уличните уметници навистина можат да му дадат живот на она што ќе го допрат. Овие преубави слики собрани од Франција, Шпанија, Германија, Полска, САД, Канада, Русија и од уште неколку други земји, само ја потврдуваат оваа теза. Некои од  нив се со историска или поучна содржина, други едноставно ја изразуваат фантазијата на креаторот, сепак секоја од нив претставува ремек-дело на свој уникатен начин. Ќе забележите и дека дел од нив се тридимензионални и реалистични, збунувајќи го човековото око. Најчесто, потребни се месеци работа за да се создаде едно вакво чудо, но на крајот резултатот е и повеќе од одличен.Ѕидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметницитеЅидови оживеани од креативноста на уметниците


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Дипломиран новинар со широк спектар на интереси. Љубител на ТВ серии, фудбал и Цедевита. Статистичар по природа и страстен фан на Јувентус и Роџер Федерер.

Поврзани содржини

  1. даки Reply

    Прекрасно

Остави коментар