Авантурите на Мики Маус

Фотографот Vincent Boussereuz го одбрал најоригиналниот начин за да ја промовира новата видеоигра Disney’s Epic Mickey на Disney Interactive Studios, каде очите се вперени во најпознатото глувче на сите времиња, Мики Маус. Мики патува низ најпознатите локации во Лондон во таа чест. Погледнете…Авантурите на Мики МаусАвантурите на Мики МаусАвантурите на Мики МаусАвантурите на Мики МаусАвантурите на Мики МаусАвантурите на Мики МаусАвантурите на Мики МаусАвантурите на Мики МаусАвантурите на Мики МаусАвантурите на Мики МаусАвантурите на Мики МаусАвантурите на Мики МаусАвантурите на Мики Маус

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар