Маглината Розета е најпознатиот вселенски облак изграден од гасови и прашина и има форма слична на цвеќе
За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Остави коментар