04 октомври 2023 | Кафе пауза

Храбро, разиграно, во боја: dm ја бои оваа есен во шарени бои!

Главниот фокус оваа есен во dm дрогериите се токму боите. Акцентот е на шаренилото од бои, храброста во креирање нов изглед и фокусот на автентичноста која секој од нас ја носи во себе.
Датум: 04 окт 2023
, Автор: