09 јуни 2023 | Кафе пауза

Зошто ни се корисни моментите на тишина и осаменост?

Постојаната интеракција со другите може да биде навистина исцрпувачка бидејќи треба да инвестираме многу енергија да ги израдуваме другите, да им угодиме, да ги насмееме и да направиме сè што се очекува од нас!

Кои се придобивките од пиењето топла вода пред спиење?

Станува збор за препорака од традиционалната индиска медицина!