08 јуни 2023 | Кафе пауза

Кои знаци укажуваат на фактот дека се манипулирате самите себе?

Честопати, кога некој сака да ве натера да се сомневате во сопствените зборови и одлуки, тој/таа сака да манипулира со вас...

Денес ќе им бидат залечени старите љубовни рани на овие 3 хороскопски знаци!

Денешниот транзит на Сонцето во тригон со Месечината ќе им донесе можност на многумина да ги заборават старите љубовни маки!

Камилицата е одличен лек против грчеви и болки, а благотворно влијае и врз кожата!

Кога станува збор за чајот од камилица, важно е да се спомене дека не треба да се вари, туку да се направи со преливање зовриена вода и доволно е да отстои 15 до 20 минути, не повеќе!