29 мај 2023 | Кафе пауза

Инфекции на уринарниот тракт – 5 митови кои треба да се разбијат

Иако инфекцијата на уринарниот тракт е една од најчестите инфекции во светот, сепак се покажува дека постојат многу митови и погрешни насоки за третман на истата.
Датум: 29 мај 2023
, Автор:

Кои фактори го отежнуваат процесот на носење одлуки во животот?

Дали некогаш се чувствувате преморени и неспособни да донесете одлуки кога пред вас се наоѓаат многу опции?