19 април 2023 | Кафе пауза

Дали знаевте дека надежта има и негативна страна?

Прочитајте за негативното влијание на надежта!

Утре нè очекува затемнување на Сонцето: Нов пат е пред нас!

Ова затемнување најавува период на длабоко преобразувачка енергија која ќе остави трага во нашите животи!

Домашен рецепт за прочистување на организмот: Потребни ви се само 3 состојки!

Во денешно време постојано сме изложени на токсини од воздухот што го дишеме, а дополнително го оптоваруваме организмот со адитиви и други штетни состојки од преработената храна што ја консумираме...