20 март 2023 | Кафе пауза

Зошто интровертите сакаат да поминуваат повеќе време сами?

Тие имаат тенденција да се чувствуваат преоптоварени и фрустрирани кога им снемува енергија и кога се принудени да се дружат со другите!