27 февруари 2023 | Кафе пауза

Што е егзистенцијална криза и како да се справите со неа?

Дали некогаш сте се запрашале што претставува егзистенцијалната криза или сте биле принудени да се соочите со неа?

Денес е Чист понеделник: Што треба да направите за да имате среќа и мир во домот?

Првата недела од велигденскиот пост се вика Чиста недела, а Чистиот понеделник го означува почетокот на постот кој трае до Велигден.