15 февруари 2023 | Кафе пауза

Ветете си ги овие работи доколку сакате да живеете живот исполнет со среќа!

Ова е моето време, мојот живот. Мојот живот е само мој и затоа ќе го живеам на мој начин!

Дизајнирани се џиновски пловечки острови кои би можеле да го исчистат отпадокот во Тихиот Океан!

Големиот остров со ѓубре кој се наоѓа во Тихиот Океан зазема површина од 1,6 милиони квадратни километри и содржи повеќе од 79.000 тони пластика!

Како ќе ни влијае денес конјункцијата на Венера и Нептун во знакот Риби?

Во потрага сте по љубовта? Започнете со себе. Однесувајте се кон себе исто како што би се однесувале кон најблиските!