08 февруари 2023 | Кафе пауза

Се ближи Денот на вљубените: Прочитајте дел од најубавите цитати за љубовта!

„Бевме заедно. Останатото го заборавив“. - Волт Витмен

Која крвна група има поголем ризик од срцев удар?

Прочитајте за најновите истражувања!

Што секој од хороскопските знаци треба да направи за да има успешна пролет?

Не заборавајте дека малите промени можат да доведат до напредок и развој!