24 јануари 2023 | Кафе пауза

Кои витамини и минерали се неопходни за здрави и цврсти коски?

Морате постојано да ги внесувате во организмот!

Како ќе ни влијае Уран до 28 август 2023 година?

Астролозите посочуваат дека периодот од 22 јануари до 28 август 2023 година ќе биде особено поволен со оглед на тоа дека тукушто заврши ретроградната фаза на Уран!