06 декември 2022 | Кафе пауза

Астролошка прогноза: Какви поволни промени нè очекуваат во следните 6 месеци?

Планетата на илузиите и соништата, Нептун, има исклучителна енергија, а нејзината ретроградна фаза заврши на 5 декември!

Кои се лековитите својства на греаното вино?

Традицијата на пиење греано вино во есен и зима доаѓа од Северна Европа, а неговите лековитите својства можат да делуваат благотворно врз сите нас.

Тест: Изберете карта и откријте што не треба да правите во 2023 година!

Секоја нова година ни дава нова можност да го промениме нашиот начин на размислување, да ја елиминираме негативноста и да продолжиме напред со нови сили!