18 ноември 2022 | Кафе пауза

Која е тајната „состојка“ за постигнувањето цели во животот?

Дали работите дење и ноќе со целосна посветеност и одлучност, но сè уште не можете да ги исполните вашите цели? Ако одговорот е „да’, тогаш ви треба нешто повеќе од мотивација...

Тест: Изберете карта за да го добиете одговорот на вашето прашање!

Дали некакво прашање ве мачи подолго време? Можеби една од овие карти ќе може да го одговори!

Како прескокнувањето оброци може да му влијае на организмот?

Дали сте се запрашале што би се случило со вашето тело доколку прескокнувањето оброци ви прерасне во навика?