30 септември 2022 | Кафе пауза

Археолозите пронашле сирење старо 2600 години во египетските гробници!

Прочитајте за најновите археолошки откритија во Египет!

Кои се лековитите својства на маслото од кантарион?

Дали знаевте дека кантарионот е едно од најраспространетите лековити растенија?