04 август 2022 | Кафе пауза

Кои хороскопски знаци ги очекуваат само проблеми сè до 22 август?

Владеењето на Лавот ќе им донесе само проблеми и тешкотии!

Рецепт за легендарниот коктел Куба Либре

Понекогаш едноставните комбинации се највкусни, а вистински доказ за тоа е коктелот Куба Либре!