24 ноември 2021 | Кафе пауза

6-те најголеми грешки што ги правиме при давање отказ

За вас ги издвоивме најголемите и најчестите грешки при давање отказ според експертите за човечки ресурси.

Како ќе ви бидат наклонети ѕвездите овој декември?

Сакате да дознаете што ќе ви донесе декември во поглед на кариерата, здравјето и љубовниот живот? Време е за месечен хороскоп за декември!

Едноставни вежби за брзо опуштање и ослободување од стрес

Во време на динамичен живот, полн со обврски и стресови, ви споделуваме 5 едноставни вежби како за миг да се опуштите и да се ослободите од стресот.

Тест: Изберете есенски лист и откријте нешто повеќе за вашата личност

Најверојатно сметате дека многу добро се познавате себеси, но одредени ситуации ве натерале да сфатите дека можеби и не е така. Се надеваме дека овој есенски тест на личноста ќе ви помогне подобро да се спознаете себеси.