10 септември 2020 | Кафе пауза - Part 2

А1 Македонија го усоврши „Славчо” – четбот базиран на вештачка интелегенција

„Славчо” сега има уште повеќе функционалности, а дизајниран да понуди помош и поддршка за сите прашања на корисниците поврзани со услугите на А1.
Датум: 10 сеп 2020
, Автор:
12