02 мај 2020 | Кафе пауза

Важни лекции за животот од познат психолог: Луксуз не е да имате многу пари, туку да се будите со насмевка

Луксузот значи да имате избор да одлучите кога и каде ќе одите. Никој друг нема право да ги креира вашиот живот и вашите избори, освен вие.

10 скриени градини во коишто ќе посакате да останете дури и по изолацијата

Сместени под дрвјата, помеѓу цвеќиња и грмушки, скриените градини се создадени за да ја одморите душата додека престојувате во нив.

Кој модел на чевли е идеален за вас според вашиот хороскопски знак?

Чевлите се моден додаток, но тие може да откријат и дел од вашата личност, особено ако се избрани во согласност со карактеристиките на вашиот хороскопски знак.