A1 Македонија ќе ги доставува месечните сметки електронски до своите корисници

Согласно Уредбата донесена од Владата, како мерка за превенција од COVID -19 објавена во Службен весник бр.80/2020, се овозможува издавање на месечни сметки во електронска форма, сѐ со цел да се намали користењето на сметки во хартиена форма.
Датум: 03 апр 2020
, Автор:

Сега, повеќе од кога и да е, на децата им е потребно чувство на сигурност: ЈП Водовод и канализација – Скопје со поддршка на децата и младите од СОС Детско село

Корисниците на ЈП Водовод и канализација – Скопје заедно со мартовската сметка ќе добијат и писмо со кое се повикуваат по пат на доброволно донирање да ги поддржат децата и младите без родителска грижа и оние во социјален ризик.
Датум: 03 апр 2020
, Автор:
12