29 март 2020 | Кафе пауза

Азиските деца се најздрави на планетата: Еве зошто!

Овие методи, кои се применуваат во азиските земји, лесно може да се применат и кај нас за да се зачува здравјето на децата

Моден фенг шуи: Која облека создава лоша енергија?

Фенг шуи вели дека облеката што ја носиме има одредена енергија и може да има значително влијание врз нашиот живот.

3 хороскопски знаци кои се најголеми борци – никогаш не се предаваат

Постојат хороскопски знаци чија упорност е многу поголема од таа на другите.

Топ 5 најоригинални свадбени автомобили

Насекаде низ светот, младоженците избираат луксузни автомобили со кои одат до местото на венчавката.