24 декември 2018 | Кафе пауза - Part 2

Македонски Телеком поддржа идејно решение за намалување на аерозагадувањето

Ефикасен метод за прочистување на воздухот, патентиран од професори од ФИНКИ и Земјоделскиот факултет во Скопје...
Датум: 24 дек 2018
, Автор:
12