11 јули 2018 | Кафе пауза - Part 2

9 женски физички карактеристики по кои мажите полудуваат

Ако прашате некој маж кое е првото нешто што го забележува кај изгледот на жената, најверојатно ќе добиете одговор како гради, колкови или насмевка.

Интернет корисници ги рекреирале фотографиите од нивните предци за да ја илустрираат моќта на гените

Погледнете ја колекцијата од фотографии од разни Интернет-корисници, коишто решиле одново да ги рекреираат старите фотографии од нивните родители и баби и дедовци.
12