Нема да верувате какви јадења една јапонска болница ѝ послужила на оваа трудница

Погледнете ги фотографиите од овие совршени оброци во јапонската болница.

5-те најреалистични хороскопски знаци кои го гледаат светот онаков каков што е

Реалистите се практични, приземјени, објективни и нивната перспектива не е изобличена од никакви норми.

Стартуваат проекциите на македонските филмови на Канскиот фестивал

Македонија годинава го има најплодното учество на филмскиот фестивал во Кан.
Датум: 10 мај 2018
, Автор:
12