20 април 2018 | Кафе пауза - Part 2

Иван Босиљчиќ во „Еден на Еден“

Неколку дена пред неговите концерти во Скопје и Струмица, Иван Босиљчиќ специјално долета од Белград за да биде дел од Еден на Еден.

Дознајте што мислат жените кои започнаа да користат парни генератори

Најдовме неколку жени кои веќе користат Philips парни генератори и побаравме од нив да ги споделат нивните искуства со производот. Тука може да прочитате што тие споделија со нас...
Датум: 20 апр 2018
, Автор:
12