23 март 2018 | Кафе пауза - Part 2

Бестрашни заводнички: Дознајте сѐ за жените Овни!

Овенот спаѓа во огнените знаци, што значи дека припадничките на овој знак се многу страсни.

Што велат брачните експерти за партнерите кои испуштаат гасови еден пред друг?

Испуштањето гасови не е нешто од кое треба да се срамиме и покрај тоа што мислиме така.

Министерот Тевдовски, екипата на Исцелител и градоначалникот на Македонија во „Еден на Еден“

Не ја пропуштајте оваа епизода на Еден на Еден во недела 18:50 часот на Канал 5!
Датум: 23 мар 2018
, Автор:
12