20 октомври 2017 | Кафе пауза - Part 2

Изберете триаголник и ќе бидете воодушевени од тоа што ќе го дознаете за себе!

Опуштете се и изберете го триаголникот што најмногу ве привлекува. Тој ќе ви открие некои занимливости за вас кои сигурно не сте ги знаеле.

Истражувањата откриваат: Интелигентните мажи ја ценат верноста во љубовната врска

Во едно истражување од 2010 година откриено е дека кај мажите со повисок коефициент на интелигенција постојат помали шанси да бидат неверни.

Справување со стресот на работното место и зачувување на психолошкото здравје

Стресот на работното место е специфичен вид стрес, а неговиот извор е во работната околина.

Avon со новиот течен кармин Mark ги следи потребите на модерните жени

Течниот кармин Mark е достапен во мат и сјајна формула, а девојките имаат избор од 20 различни нијанси.
Датум: 20 окт 2017
, Автор:

Фамилија Марковски во „Еден на Еден“

Како реагираат Македонците на улогата на Мали, како Петар ја доби неговата улога и се разбира, дали ќе има втора сезона на „Фамилија Марковски“?
Датум: 20 окт 2017
, Автор:
12