Создајте го животот што отсекогаш сте го сакале во 7 едноставни чекори

Поголемиот дел од луѓето се заглавени во постојан циклус што не им дозволува да размислуваат за нивниот живот.

12 физички закони кои не важат во цртаните филмови

Сигурно сте забележале дека во светот на цртаните филмови важат физички закони кои се поинакви од тие во реалноста.

Совети од шамани што можат да ви помогнат во секојдневниот живот

Врховниот шаман од Тува дава неколку совети за знаците во животот кои треба да научите да ги забележувате.

Љубовен хороскоп за месец мај

Погледнете што ви носи месец мај во врските и љубовта.

Лични прашања што не треба да ги поставувате на Фејсбук

Понекогаш е полесно да се напише некое прашање во вид на статус и да се чека одговорот, но во овие случаи тоа никако не е дозволено.
12