21 септември 2016 | Кафе пауза - Part 2

Што најмногу ги привлекува мажите кај жените?

Последните истражувања спроведени на мажите покажале дека кога станува збор за женската убавина и привлечност, тие делат многу слично размислување.

Стобиранка – Голема наградна игра од Витаминка со брендот Стоби

Наградната игра „Стобиранка“ започнува на 20-ти септември и ќе трае до 25-ти декември, кога е последното извлекување на добитниците.
Датум: 21 сеп 2016
, Автор:
12