23 јуни 2016 | Кафе пауза - Part 2

Таа е најдоброто рамо за плачење: Кога ви е тешко, викнете ја жената во овој хороскопски знак

Таа е изразито чувствителна, романтична, интелигентна, грижлива, интуитивна, креативна, страствена, смирена и имагинативна.

5 причини поради кои вашите трепки изгледаат лошо

Доколку ги поправите овие грешки, заедно со правилно нанесување и одбирање соодветна маскара, вашите очи ќе заблескаат со посебен сјај.

Вредни, амбициозни, но и неуредни: Дали ги поседувате особините на типичен сопственик на мачка?

За нив се вели дека се таинствени, ладни и тврдоглави... Поради тоа мачките одговараат на одреден профил на личност со кој совршено се сложуваат.

Topsi: Банкарски услуги од млади за млади

За тоа што точно ќе се случува и какви изненадувања следуваат, може да дознавате на topsi.mk.
Датум: 23 јун 2016
, Автор:
12