18 мај 2016 | Кафе пауза - Part 2

6 нови начини на кои можете да ја носите маслинесто зелената боја оваа пролет

Маслинесто зелената боја можете да ја носите кога сакате да се чувствувате приземно, лежерно и кул.

Започнува нова промоција во Вип: Атрактивни телефони по промотивни цени со новите Вип постпејд тарифи

Вип им нуди единствена можност на своите корисници да купат телефони по промотивни цени во рамки на своите нови постпејд тарифи - Vip Mobile.
Датум: 18 мај 2016
, Автор:

Ја слушам и гледам прекрасната музика на животот!

По два дена, јас бев повторно со пијаното и со моите студенти на Факултетот за музичка уметност, но сега не само што гледам со моите очи, туку и слушам со моите очи“, вели Марија Ѓошевска, концертен пијанист и професор.
Датум: 18 мај 2016
, Автор:

Отворање изложба на делата на Глигор Чемерски во Српската академија на науките и уметностите во Белград

Со углед на класик и со репутација на македонски, но и париски сликар, Чемерски ревносно и со огромно количество страст му го отстапи својот живот на сликарството.
Датум: 18 мај 2016
, Автор:

Супер оброк за супер почеток на денот на вашите деца

Како добар избор за детскиот појадок се препорачува избор на разни житарки со цело зрно, како што се Nesquik житарките.
Датум: 18 мај 2016
, Автор:
12