09 јуни 2015 | Кафе пауза

6 забавни активности кои согоруваат најмногу масти и калории во телото

Како што времето сè повеќе се затоплува, така теретаните и просториите за вежбање се празнат, затоа што луѓето преферираат да вежбаат надвор.

5 средства за чистење кои не смеат да се комбинираат заедно

Кога треба да се исчисти некоја тврдокорна дамка во домот, подготвени сме да комбинираме неколку различни средства за чистење со цел полесно да го решиме проблемот. Но...

8 работи кои треба да ги запаметите кога љубовните врски стануваат тешки

Ова се едноставни потсетници кои ќе ви помогнат пообјективно да гледате на секојдневните проблеми во љубовта.

8 причини зошто ви доцни месечниот циклус (доколку не сте бремени)

Бременоста не е единствениот фактор кој влијае на доцнењето...

Ниту една жена која се почитува доволно не треба да ги трпи овие 12 видови однесувања од мажите

Доколку игнорирате одредено непочитување од мажите, тогаш тоа со сигурност ќе продолжи.

11 начини на флертување и нивната успешност на скала од 1 до 10

Кој е вашиот метод на флертување и колку е тој ефикасен?

3 едноставни совети за зголемување на малите гради

Само жените со мали гради можат да разберат колку е тешко да се пронајде соодветен градник.

Еве што ги издава оние кои ве лажат

Луѓето лажат. Не сите и не секогаш, но не постои човек на планетава кој во животот нема кажано лага. Мала, голема, добра или лоша, лага си е лага и кога-тогаш таа ќе излезе на виделина.