28 јануари 2015 | Кафе пауза - Part 2

10 величествени пеперутки кои може да одлетаат засекогаш

Иако пеперутките ги прифаќаме како составен дел од нашиот свет, експертите стравуваат дека климатските промени, пестицидите и колектирањето на пеперутки води кон исчезнување.
Датум: 28 јан 2015

20 моќни модни комбинации кои ќе ви го донесат посакуваниот успех

За жените, работното место претставува посебен вид арена со уникатни предизвици. Еден од најголемите е да изгледаат професионално, а сепак женствено.
12