15 декември 2014 | Кафе пауза

Инјектирајте весели бои во плакарот за повесела зима

Ладните месеци ја црпат целата енергија од нас, а и инспирацијата за носење весели бои. Така, започнуваме да носиме црно од глава до петици.

Овие кучиња неверојатно многу потсетуваат на познати поети и писатели

Овие кучиња толку многу личат на најпознатите светски имиња во литературата, што ќе ве насмеат до солзи.
Датум: 15 дек 2014
, Автор:

Корисни мобилни апликации за сите новопечени родители

Секогаш се корисни советите на нашите мајки и баби, но во денешново време на глобализација, може да ви бидат од помош и апликациите на вашите паметни телефони. Еве неколку предлози....
Датум: 15 дек 2014

Живејте го животот на Таоистички начин

Таоизмот не е религија, туку е практична мисла за уметноста на живеењето. Тао е суштината на сè, која може да се следи само со интуиција, не со срце и не со разум.
Датум: 15 дек 2014

5 знаци кои укажуваат дека имате проблем со довербата во врската

Една од најчестите причини за прекин на врската е недовербата. Најчесто станува збор за караници кои се должат на несигурност, маскирана како недоверба.
Датум: 15 дек 2014
, Автор:

Цел живот погрешно сте ги лупеле портокалите

Како најлесно да се справите со лушпата на портокалот?

12 миленици кои не знаеле дека нивните стопани ќе се вратат дома порано

Погледнете ги смешните реакции и изрази на нивните лица.
Датум: 15 дек 2014
, Автор:

Кога се сомневате во вашата моќ…

„Кога се сомневате во вашата моќ му давате моќ на сомнежот.“
Датум: 15 дек 2014
, Автор: