Момци, потрудете се: Жените открија како да ги доведете до оргазам!

Мажите никогаш не можат да бидат 100 проценти сигурни дека нивните партнерки ќе доживеат оргазам, ниту пак постои техника која тоа го гарантира. Но, едно е сигурно...
Датум: 27 авг 2014
, Автор:

Пред и после Фотошоп: Манекенка јавно се побуни за обработена фотографија од нејзиното тело

Австралијката Меган Каусман на својот Инстаграм профил објави оригинална фотографија од неодамнешното фотоснимање со што се спротивстави на моменталниот Фотошоп тренд.
Датум: 27 авг 2014
, Автор:

Книга: „1Q84“ – Харуки Мураками (2)

Новиот свет со две месечини е невозможно место за да бидат заедно, но истовремено единственото место каде што можат да се пронајдат...

10 лаги кои си ги кажуваме себеси

Почнувајќи од оние мали наивни лаги, па сѐ до оние големите и бесрамните, секој може да се пронајде во една или повеќе ситуации во кои излажал. Намерно или ненамерно, свесно или несвесно, стануваме лажговци или уште полошо – лицемери.

Дали мажите се навистина поромантични од жените?

Дали е можно мажите навистина да се безнадежни романтичари?

Знаци дека ја саботирате вашата врска, зошто го правите тоа и како да престанете?

Денешната тема на размислување е анализа на нашите врски, нашите ставови и постапки, но најважно зошто и како ги саботираме љубовните врски.
Датум: 27 авг 2014
, Автор:

Нови производи на Еуцерин за хиперчувствителна кожа

Новиот Eucerin® за хиперсензитивна кожа ефикасно и моментално ја регулира чувствителноста директно од самиот извор.
Датум: 27 авг 2014
, Автор: