10 август 2014 | Кафе пауза

Популарни блогови од познатите личности

Убаво е да видиме дека и познатите личности даваат корисни совети и имаат проблеми како и нормалните луѓе. Погледнете ги некои од блоговите на познатите...
Датум: 10 авг 2014
, Автор:

Водич низ светот за љубителите на скара

Галерија која изобилува со фотографии кои покажуваат како културата на луѓето од одреден регион го обликува изгледот на нивниот оброк подготвен на жар.

Тест на личноста: Што правите во недела?

Направете го краткиот тест, пронајдете се во еден од одговорите и според тоа како го поминувате овој ден од викендот погледнете на што треба да обрнете внимание во својот живот.
Датум: 10 авг 2014
, Автор:

Детално исцртани човечки тела совршено се претопуваат со пејзажите на Њујорк

Резултатот се неверојатни фотографии во кои изгледа како моделите да се провидни...

Проколнати хотели: Не е препорачливо за оние со слабо срце

Самоубиство, убиство или ненадејна смрт се основата на мрачните приказни за духовите кои скитаат низ проколнатите хотели ширум светот и ги „ловат“ гостите.
Датум: 10 авг 2014
, Автор: