Најголемите недостатоци од недостатокот на секс кај жените

Иако често се мисли дека жените не патат од недостаток на секс, сепак постојат показатели кои го потврдуваат тоа.
Датум: 08 јул 2014
, Автор:

50 слатки начини да кажете „те сакам“ без зборови

Барате слатки начини да кажете „те сакам“ без притоа да користите зборови или пак некој вообичаен романтичен гест за партнерот?
Датум: 08 јул 2014
, Автор:

Уметност на огледалото во тоалетот

Креативноста навистина не познава граници...

9 големи нерешени мистерии

Додека некои успеале во потрагата по докази и логично објаснување, овие мистерии сѐ уште го чекаат својот ред.

Купува облека на старо и ја трансформира во елегантни фустани

Џилијан Овенс е авторка и дизајнерка од Колумбија која одлучила да се занимава со една поинаква современа мода.
Датум: 08 јул 2014
, Автор:

Совршената симетрија на пајаковите мрежи

Само на момент, заборавете ги чудовиштата со 8 нозе кои ги креираат овие „домови“ и погледнете ја неверојатната убавина на пајаковата мрежа.