Што претставува романтичен гест за денешните мажи?

Една студија во која учествувале 1.000 мажи открила дека и понатаму постојат романтични типови кои кажуваат „те сакам“, отвораат врати и пишуваат љубовни писма, но, сега се во мода и други романтични гестови...
Датум: 08 фев 2014
, Автор:

Смрзнати сендвичи со сладолед и парчиња чоколадо

Слатко студено задоволство спакувано во крцкав сендвич
Датум: 08 фев 2014
, Автор:

Мало девојче го истражува портокаловиот свет на фантазијата

Како во класична бајка, девојчето се сретнува со пеперутки кои танцуваат околу неа, додека нејзиниот пат низ мистериозната шума е осветлен од голем број ламби кои ѝ даваат црвенкасто-портокалова боја на средината околу неа.

10 совети за долга, густа и сјајна коса

Сите девојки и жени сакаат да имаат долга, мека и свиленкаста коса, но вистината е дека таа расте по само 1 сантиметар месечно. Сакате да го забрзате овој процес?
Датум: 08 фев 2014
, Автор:

Емотивен приказ на еден од најкратките животи – Секој момент е важен!

Малиот Зајон се родил со Едвардсов синдром. Тоа е генетско нарушување на внатрешните органи кај бебињата кој им овозможува живот од само неколку дена.
Датум: 08 фев 2014
, Автор: