01 декември 2013 | Кафе пауза

Уредете го домот според хороскопскиот знак

Дајте му душа на просторот во кој живеете со помош на советите од ѕвездите. Сакате дом полн со ситни спомени кој заличува на музеј или пак минималистичка едноставност и строги линии? Астрологијата може да ви помогне.
Датум: 01 дек 2013
, Автор:

7 витамини и минерали кои ќе ја зголемат вашата енергија

Замислете само колку многу би можеле да постигнете доколку постојано работите со полн резервоар енергија.

Учи за да не работиш

Поправете ме ако грешам, на 60 години ич нема да ви биде гајле која ви била профилната слика, каде сте се тагнале и што другите мислат за вас. Ќе се навраќате на спомени кои ви го обележале животот.
Датум: 01 дек 2013
, Автор: