29 септември 2013 | Кафе пауза

Мал стан во Њујорк кој се преобразува во многу соби

Живеењето во Њујорк може да биде многу тешко доколку не можете да си дозволите поголем простор за вашиот дом.

Филм: Турбо (Turbo)

Брзината на полжавите е потценета
Датум: 29 сеп 2013
, Автор:

15 фотографии кои треба добро да ги погледнете за да ги разберете

Загледајте се убаво и објаснете ни што гледате на фотографиите. :)

Некој, некаде

Размислувам за некој некаде. За нешто што се случува илјадници километри од тука. За некој кој патува и искусува нешто ново, за љубов која се раѓа токму сега, за голема идеја која се спроведува во акција, за брилијантното раѓање на нов живот.
Датум: 29 сеп 2013
, Автор:

Планетата Венера низ 12-те хороскопски знаци

Знакот во кој се наоѓа Венера, опишува кои се нештата кои ги цените во животот, сето она што ве привлекува и ви причинува задоволство.