Фризура за излегување после враќање од плажа

Со оваа фризура ќе изгледате впечатливо, а ќе ја направите за околу 5 минути.
Датум: 15 јун 2013
, Автор:

Фантастичен сос од кашкавал за крцкав начо чипс

Спремете одлична закуска за друштво, гледање филм, следење спорт или за уживање со партнерот...

Здиплете ги вашите алишта за помалку од 2 секунди

На сите кои имаат проблем со справувањето со својата облека, овој туторијал ќе им дојде одлично.

Сè што правите влијае врз вас

Често не сме свесни за деталите и начинот на кој тие влијаат врз нас, бидејќи сè се случува под површината на нашиот свесен ум...