25 мај 2013 | Кафе пауза

Легендарни женски улоги кои за малку не ги одиграле други актерки

Листа од женски карактери од познати филмови кои можеле да бидат глумени од други актерки и во тој случај би биле многу поразлични...

Филм: Прибежиште (Safe Haven)

Уште една филмска адаптација на роман на Николас Спаркс

Лав на забен преглед кај едно куче

И додека сите сме уверени дека лавот зграпчува и голта сѐ што мрда, природата ни покажува дека дури и крволочните предатори имаат душа и знаат да бидат исклучително дружељубиви. :)

Како да ја осветлите косата со лимон?

Сакате да имате природна сјајна коса, но не сакате да ја оштетувате со хемиски процеси? Лесно е. Лимонот може да ви помогне да постигнете посветла нијанса, па дури и да си направите природни прамени.
Датум: 25 мај 2013
, Автор: