Најубавите светилници во светот

Неверојатни фотографии од светилниците ширум светот...
Датум: 09 мај 2013

Како се танцува на лента за трчање?

Ова момче од Џексонвил, Флорида во својата локална теретана открил нова намена на лентата за трчање.

Визуелен доказ дека танцот на шипка е спорт

Последниве 10 години низ светот се организираат натпревари во оваа дисциплина која е своевидна акробација, бара силни мускули, одлична кондиција и длабока концентрација.

Бизнис од сопствената фризура

Оние кои носат мохавк фризури секогаш се издвојуваат од останатите со својот имиџ, но кога таквата фирзура е претворена во билборд, тогаш нејзината атрактивност е многукратно зголемена.

Десет „ситници“ кои ја разоруваат врската

Ситниците како што е поздравувањето при доаѓање и одење, кој ќе го фрли ѓубрето или кој ќе го одбере ресторанот, можат да направат односите во врската да станат студени, или дури да предизвикаат нејзино прекинување.
Датум: 09 мај 2013
, Автор:

Патување низ времето со помош на Фотошоп

На концерт на Елвис Присли, бекстејџ со Мерлин Монро... само посакајте и таму сте. :)