28 април 2013 | Кафе пауза

Постои ли детето во тебе?

Дали го исполнивте својот сон или само пораснавте?
Датум: 28 апр 2013
, Автор:

Стилска облека и аксесоари за кучиња од Ралф Лорен

Дизајнерската облека за кучиња не е ништо ново...

Идеалниот спорт според хороскопскиот знак

Секој хороскопски знак сака различни работи, па така е и со спортот. Секој од нив обожава различни начини за рекреација и активност...

Најтешките женски потези во сала за вежбање

Она што ќе го видите на ова видео ќе направи да се пролигавите со отворена уста, без разлика дали гледате од машка или од женска перспектива.
Датум: 28 апр 2013
, Автор:

Немам што да облечам…

Облеката чуда прави, ама тоа е така поради фактот што човештвото уште од многу одамна решило да ја оценува книгата по кориците. На крајот на краиштата, тоа е само облека. Ама зависи како ја носиш...
Датум: 28 апр 2013
, Автор: