Божиќни честитки за празничен спокој во душата

„Како што бадниковиот оган се ложи, во вашиот дом среќа да се множи. Нека светла ѕвезда во животот вас ве води, зашто денес е Божиќ – Христос се роди!“

Љубовен хороскоп за 2013 година

Пред вас се наоѓа љубовниот хороскоп за 2013 година. Проверете како ќе ви бидат наклонети ѕвездите во наредните 365 дена.

Зимска пладневна прошетка покрај Беровско Езеро

Имавме прилика да прошетаме во текот на едно убаво сончево зимско попладне, па ќе се обидеме да ви пренесеме дел од она што го доживеавме. Земете длабоко (планински) воздух и подготвени сте за прошетка.
Датум: 06 јан 2013
, Автор:

Варено вино со калинка

Одличен пијалак за зимскиот празничен период…

Магијата во воздухот

Магија... тоа е кога гледаш украсени куќи, накитени елки и светкави улици. Кога знаеш дека можеби ништо не е совршено, но забораваш на сè што те мачи, а она што те радува го множиш со триста.
Датум: 06 јан 2013
, Автор: