08 декември 2012 | Кафе пауза

Што се случува со душата после смртта?

Ова се засега најиздржаните научни теории за тоа што се случува со човекот кога срцето ќе престане да чука и мозокот ќе престане со работа.

Фонтани кои го одземаат здивот

Спектакуларни млазеви вода, пријатна музика и безброј светла – сето тоа од една фонтана прави врвно архитектонско дело кое го одзема здивот. Погледнете некои од најубавите од нив.

Фанки огледало во облик на џиновски очила за сонце

Доколку сакате да додадете малку креативност и забава во вашиот ентериер, тогаш потребно ви е нешто токму вакво.

Неверојатно вкусен Чоко Бејлис

Комбинација од чоколадо и Бејлис на која не можете да ѝ одолеете...
Датум: 08 дек 2012